– Eg er imponert over at så mange vart med på tre dugnadslaurdagar på rad denne våren, seier Åsmund Berthelsen, leiar for Botnane og Årebrot grendalag. Han vil takke alle som var med. Totalt deltok 32 personar på desse dugnadane. Nokon var med på fleire, men tanken var at folk skulle få fleire alternativ til å vere med.

Den siste dugnaden var strandrydding 13. juni der det vart fylt ein konteiner med det ein fann i fjøra. Om nokon har lyst og høve til å halde fram med strandrydding finn dei sekkar og hanskar ved inngangen til forsamlingslokalet i Botnane, melder primus motor for denne dugnaden Vetle Aase Øvrebotten.

Dei to føregåande laurdagane var det dugnad på dei to grendahusa og kaiskuret på Villevika. I Botnane vart det skifta utedører, måla 1,5 vegg og vaska inne. Ved grendahuset på Årebrot vart det rydda både ute og inne. Gamle leikeapparat vart tekne ned, kledning vart skifta og utsikta til vatnet vart betydeleg betre etter at fleire tre vart saga ned. Inne vart det vaska og rydda, og hengt opp kunst og gamle skuleplansjar. Kaiskuret på Villevika fekk eit nytt lag med måling.

 

 

 

Bileta er tekne av; Andreas Øvrebotten, Elisabeth Ruud Nordbotten, Ingunn Øvrebotten og Magni Øvrebotten.