Lyst til å bu ved havet ?

Har du lyst til å bu ved havet, nær Frøysjøen i ein lengre eller kortare periode? No er  leilegheita i grendahuset i Botnane i Bremanger kommune ledig for utleige!

Huset er frå 1927 og leilegheita vart pussa opp på 1990-talet. Ho er i to etasjar med kjøkken, to stover, fire soverom og bad/vaskerom. Leilegheita har enkel standard og  mobilt breiband, internett, fjernsyn og varmepumpe.

Romma er enkelt møblerte og kjøkkenet har nødvendig utstyr for matlaging. På soveromma er det rammemadrasser (90×200). Ved langtidsleige kan folk bruke eigne møblar og eigendelar, og då vert møblar og utstyr lagra på loftet. Det er grendalaget som eig dette utstyret. Sjå bilete frå leilegheita her

Leiga er på 6000 kroner i månaden, medrekna straum.

Leilegeita ligg i Øvrebotten, Frøysjøvegen 2964. Det er bussamband morgon og ettermiddag til og frå båtsamband til Florø. Reisetid til Florø med buss/bil og båt er 25-30. minutt. Reisetid til kommunesenteret Svelgen med bil er 45-50 minutt, og med bil til Florø er det vel ein time.

Meir informasjon om Botnane, grendahuset og grendalaget finn du på heimesida www.Botnane.no og på fjesboksida til Botnane og Årebrot grendalag.

Ta kontakt med grendalaget

Er du interessert så ta kontakt med Botnane og Årebrot grendalag v/Åsmund Berthelsen (styreleiar).

Mobil: 93 23 70 73
E-post: asmund.berthelsen@icloud.com

 

Meir om huset og bygda