,

Årsmøte i Botnane og Årebrot grendalag 2023

Dei av styret og vara som var på årsmøte. Frå venstre: Nina Seljestokken, John Sande, Helen Aasen, Åsmund Berthelsen og Marion Ederveen van Eck. 

Trass i snøver og skiftande føre møtte det 14 medlemmer på årsmøte i Botnane og Årebrot grendalag laurdag 11. mars. Åsmund Berthelsen vart attvald som leiar for eit år og i styret for to år. Helen Aasen vart attvald til styret for to år. Nina Seljestokken, Marion Ederveen van Eck og Vetle Aase Øvrebotten var ikkje på val. Varafolk er Jens Anders Sunde, John Sande og Hannele Turunen (ny). Sigfred Nøttingnes vart attvald som revisor.

Valnemnda for neste årsmøte er Rudi van Eck, Elisabeth Ruud Nordbotten og Marit Brandsøy (ny). Alle val var samrøystes. Årsmøte vedtok å betale rekneskapsførar til å føre rekneskapet, som etter kvart har blitt omfattande.

Under finn du vedteken arbeidsplan og budsjett og godkjent årsmelding og rekneskap for 2022. Det var litt debatt om ein skulle auke medlemspengane, men årsmøte kom til at dei blir som no. Kr. 150 for vaksne og kr. 50 for dei mellom sju og 18 år. Dei yngste kan vere medlemmer gratis.

 

Vedteke årsmelding 2023

Vedteken arbeidsplan 2023

Rekneskap 22 og budsjett 23

Vala på årsmøte